Collectie

Onze collectie wisselt per seizoen. Daarnaast zijn we steeds weer op zoek naar nieuwe merken om de collectie zo veelzijdig en actueel  mogelijk te houden. Het kan zijn dat we afscheid moeten nemen van een merk maar daar komen altijd nieuwe voor terug. Dit zien we als onze expertise.

We richten regelmatig de winkel weer in met de nieuwste kleding van de actuele merken. Laat u steeds weer opnieuw verrassen door de seizoenskleuren en vrolijke prints. Dit alles is uitstekend te combineren met accesoires en tassen uit onze collectie.

 

We zijn erg blij met en ook trots op enkele merken die we al vanaf het begin voeren zoals Odd Molly en King Louie.

En ook merken die we eerst probeerden bevielen zo goed dat ze alweer een aantal jaren in het assortiment zitten zoals Inti, het wintermerk voor warmte, en het nieuwe super vrouwelijk stoere merk Ragwear.

Waar we heel trots op zijn dat wij die in haren alleen mogen verkopen.

Inmiddels hebben we de kleding van en Sorgenfri aan onze vaste collectie toegevoegd evenals Dumilde.

Al weer paar seizoenen hebben we ons top merk ’White Stuff’, opgericht in Engeland in 1985 onder het motto ’‘happiness in every stitch’. Naast een kledinglijn is White Stuff ook een stichting die tal van goede doelen ondersteunt.
 

 

Sinds een aantal jaren hebben we ook sieraden, tassen en schoenen van o.a.:

Dan hebben we ook nog geurkaarsen van het merk Voluspa in de winkel. Geurkaarsen die bestaan uit een mix van natuurlijke producten als kokoswax en abrikoxenwax.
Met de grootste zorg is ook gewerkt aan de bijzonder geuren en mooie verpakkingen.

 

Ieder seizoen volop nieuwe dingen, voor iedereen wat!

  • Clumpy’s, clogslaarzen from Holland;
  • Culture Mix, made with soul;
  • Desalai, unieke handgeschilderde leren tassen;
  • Eufrasia sieraden met een stoere look;

Lisa Lisa ribbon

Spiegel Lisa Lisa